Тема: Обучение на курсе "Консультирование по гв". Весна 2019
2 зошити конспектів
3 повністю списаних ручки
12,якщо я не помиляюсь, викладачів
38 вебінарів + практичні завдання
150 годин прослуханих лекцій...І багато-багато пізнання, відкриттів, вражень та емоцій.
Таким був наш курс навчання для майбутніх консультантів з грудного вигодовування. Ще ніколи я не вчилась з таким задоволенням і таким інтересом. Дуже сподобались викладачі: їхній професіоналізм та любов до своєї справи насправді вражають і надихають! Намагалась переймати від них усе, не лише знання, а й манеру подачі матеріалу, те, як вони редагували на особистий досвід курсанток, на запитання, як роз'яснювали і підтримували. Лекції були дуже цікавими і змістовним, інформація сучасна і підтверджена дослідженнями і рекомендаціями МОЗ і ВООЗ. Сподобалось, що ми вивчали тему грудного вигодовування комплексно: були лекції і по дитячій психології, і про слінгоносіння, про дитячий сон та інші теми, які точно пригодятся в роботі. Я надзвичайно вдячна всім викладачам і організаторам цього курсу за те, що ви робите таку важливу справу - виводите роботу консультанта з грудного вигодовування на новый рівень. Якщо 20 років тому ніхто взагалі не знав хто це, то зараз все більше жінок користуються послугами консультантів. І відповідно все більше мам годують грудьми! Це так чудово! А тим, хто хоче пройти навчання, але сумніваєтеся, чи варто, скажу як є: я теж сумнівалася. Але курс виявився набагааато кращим ніж я очікувала!